Uneori întâmpinăm diferite probleme de sănătate în cazul copiiilor, care se pot remedia cu ajutorul unor dispozitive medicale în perioada post-operatorie sau de recuperare. Uneori pot fi întâmplate accidente neprevăzute, datorită faptului că copiii sunt foarte activi, mereu în mișcare.

În aceste cazuri Atomedical Vest vă oferă o gamă largă de dispozitive medicale, grăbindu-le vindecarea și ajutându-i copiii în procesul de recuperare. Aceste dispozite medicale pentru copii pot fi: talonete, colare cervicale, cârje, orteze pentru coloana vertebrală, pentru picioare, brațe, genunchi, gleznă, umeri, mâini, pantofi ortopedici și ghete ortopedice.
Atomedical Vest vă oferă orteze pentru copii, care permit corectarea unei afecțiuni, menținerea sau redarea nivelului funcțional al unui segment corporal în urma traumatismelor, accidentelor sportive, afecțiunilor neurologice, sau în urma unei intervenții chirurgicale.

Avantajul ortezelor față de aparatul gipsat constă în faptul că imobilizarea după diferite fracturi, luxații, entorse devine mai ușoară și permite urmărirea evoluției în procesul de vindecare. Acești orteze pentru copii pot fi: orteze pentru membrul superior (orteza pentru cot, orteza pentru încheietura mâinii,

orteza umăr-cot-încheietura mâinii, etc.), orteze pentru membrul inferior (orteza de genunchi, orteza de gleznă, orteza de picior) sau orteze de abducție de șold pentru displaziile de șold congenitale.
În legătură cu orteze pentru copii căutați cu încredere produsele ortopedice ale Atomedical Vest, care se află în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate.