„Tricoul Ideal a găsit o metodă simplă și eficientă prin care fiecare dintre noi putem împărtăși bucuria sărbătorilor de iarnă prin tricouri personalizate crăciun și alte produse personalizate din colecția de Crăciun. Tricoul Ideal a conceput categoria de cadouri și tricouri personalizate crăciun pentru cei care vor să câștige timp prețios și doresc să ofere cadouri speciale celor dragi. De ce să ne mai obosim prin magazine când putem alege simplu și rapid doar cu câteva click-uri? Tricoul Ideal te așteaptă cu tricouri personalizate crăciun, sacoșe cu design unic, hanorac pufos imprimat pentru zilele de iarnă geroase.
Tricoul Ideal aplică o tehnologie inovativă, printul direct pe materiale textile (DTG). Aceste printuri sunt de calitate, durabile și fine.

Prin tehnologia DTG Tricoul Ideal oferă clienților printuri pe materiale textile fără limite, culori vii și sofisticate, imprimeurile sunt realizate prin folosirea vopselelor testate dermatologic. Folosim doar tricouri de o calitate superioară, de marcă SOL’S, care sunt confecționate din bumbac 100%.
Pentru a vizualiza oferta noastră, caută între ClipArt-uri unde poți găsi toate elementele care țin de iarnă, de crăciun și de Moș Nicolae, la care poți adăuga diferite fonturi și efecte aplicabile. Dacă totuși cauți ceva și mai special pentru cei dragi, ai posibilitatea de a comanda produsul cu propriul tău design, trebuie doar să încarci imaginea ta, pe care tipărim pe produsul ales în dimensiunea solicitată. „